Zavar

Az utóbbi napokban megint adott a valóság egy kisebb sallert, de így jár két ember, ha nem kommunikál egymással. Igen, van olyan egy kapcsolatban, hogy az ember megbántja a másikat, de ez nem jelent problémát, mert ha megvan a bizalom és a szeretet, akkor a bántó félnél ott a gyógyír a fájdalomra, csak alkalmazni kell. Nem kell ettől félni, és nem is szabad, máskülönben az utolsó előtti pillanatban buknak ki a dolgok, amikor sokkal fájdalmasabbak, ráadásul nehezebben is értem meg a helyzetet. Igen, vannak különbségek tapasztalatban, igényekben, bizonyos tekintetben valószínűleg a képességekben is, de ha megvan a kölcsönösség és a szándék, akkor ezek a különbségek nem szabad, hogy problémát jelentsenek. Részemről a türelem – és a hosszú távú tervezés – adott.

A fenti mellett persze a munkahelyemen történnek vicces dolgok, amiket úgy ahogy próbálok félvállról venni, megfelelő pillanatban lebukva a lövészárokba. Ma meg megyek Bécsbe Clutch-ra. Parkolás előtt öt méterrel egy apró fekete macska nyargalt át a kerekek előtt, ez vajon jó jel? Elég lassan mentem, szóval nem volt veszély egyáltalán, de a kölkének az arcán azért ott volt a hardkór extrém sportosok elszántsága.

Time won’t let me go

Reklámok

2 thoughts on “Zavar

  1. zsolt szerint:

    Megírtam közben egy levelet, amit elküldve megadom az esélyt a sorsnak, hogy pozitívba fordítson egy olyan mérleget, ami eddig finoman szólva is csak ingott ide-oda.

  2. Saiph szerint:

    *odaül melléd, ha más nem, csendestámasznak*

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: