Töredékek

Tegnap láttunk romantikus filmet, ami Írországban játszódott, minden másodpercét ki lehetett számítani, egyes részein olyan mértékű giccset tartalmazott, hogy az már szinte fizikai fájdalmat okozott, a színészek is bénácskák voltak, de ennek ellenére élveztük. Ilyen is van, mit nem tud az ír táj és egy lakásbelső, meg néhány kedves öreg arc.

A munkahelyemen egyre inkább abszurd szituációk kerülnek elő, most épp a magas fizetésének megoldására sikerült olyan megoldást kitalálni, ami nem jó, de legalább kivitelezni se lesz könnyű. Meg ugye vannak itt olyanok, hogy ha keresik a kollégát, akkor tíz alkalomból nyolcszor nem találják a helyén, és ezen alkalmakkor mindig megkérdezik, hogy akkor mobilon hívják esetleg? Én meg mindig elcsodálkozom rajta, hogy ez most akkor tényleg ennyire ostoba és képtelen egy patkány asszociációs tanulási teljesítményét megütni, vagy valami egyéb okból viselkedik így? És ez csak egy aprócska részlet a rosszul működő szervezetben, a szakmájukhoz nem értő, de legalább magabiztos közegben. Lépni kell, akár úgy is, hogy az ember lemond az életszínvonalról. Ez egyre inkább érlelődik.

Tracy Chapman hangja valami hihetetlen, nem bírok most betelni vele (Péter, tessék meghallgatni). Remélem nem lesz csömör a végén, reminder for myself: tessék utánanézni a többi albumának.

Párkapcsolatról nem, a képek úgyis beszélnek helyettem, az Úr meg úgyis pofánver majd péklapáttal, ha hülyék leszünk.

Reklámok

2 thoughts on “Töredékek

  1. zsolt szerint:

    "Vigyázzatok egymásra- amennyire csak tudtok."

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: