Gondolatok

Max halála kapcsán megint megéltem, hogy mennyire nem lehet ilyenkor semmit mondani. Egy pillanat alatt végigjártam azokat az érzelmi  és gondolati fonalakat, amik a haragról, az értelmetlenül elvett életről, a bűnről és ostobaságról, önzésről és gyűlöletről szólnak. Elönt a sajnálat és részvét amit én érzek, az elképzelhetetlen fájdalom és kilátástalanság érzése, amit a hozzátartozók érezhetnek, a gyerek értetlen zavara, a pár hitetlenkedő kétségbeesése. Nincsenek megoldások, nincsen vigasz, nem lehet talán még csak enyhíteni sem a gyászolók terheit, miközben az élet – még ha egy estére le is lassult – megy tovább, kérlelhetetlenül halad a maga kibaszottul kiszámíthatatlan útján, mi meg csak kapkodunk és kapaszkodunk, hogy le ne sodródjunk valamelyik kanyarban.

Gibson jó, a Trendvadászt olvasva megint érzem, hogy a jövőben élek, a városban sétálva a szürke októberi égből vízcseppek pettyezik a betont és Front Line Assembly ad hozzá filmzenét.

Zsúfoltak a napjaim. Leadtam egy munkát, amiért kapok pénzt, kaptam egy meglepően pozitív értékelést az esszémre egy hiperaktív, jópofa és szimpatikus tanártól, túl vagyok az első maratoni reklámpszichológia órán (talán a holnapira sikerül jobban felkészülni), közben egy adag házifeladatot elegánsan ignorálok, másik kettővel pedig zsonglőrködöm és próbálom beszúrni az üresen maradt, itthon töltött délelőttökbe. Sajnos hétvégére is marad. Kutyafuttában azért időnként játszom is és persze ott van ő is, aki rengeteget ad, jelent a maga kimerült, álmos, hullámzó kedélyállapotával. Ráadásul nagyon gyakran hiányzik napközben, meg este is.

Nagyon várom az utazást. Életemben ilyen messze még sosem jártam és tudom, hogy maga a repülőút is élmény lesz, a megérkezés és az első pillanatok pedig már most, a várakozás során meghatározóak. Attól tartok leginkább, hogy nem akarok majd hazajönni.

ChrisCold@deviantArt

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: