Napfény

Nem tudom, hogy a tegnapi bornak, beszélgetésnak vagy a játéknak köszönhető-e, de jobb a kedvem. Még a nap is kisütött, békés, álmos hangulatba ringatt itt a tanszéki értekezlet második órájának végén. Lett új asztal, alig várom, hogy holnap este játékkal teszteljük. Julcsi újfent nálunk ebédelt, lassan beelőzi Drazsékát a nappaliban töltött órák számában, ugyanis a vendégjárás és alkalomszerű takarítás miatt gyakorlatilag az ágy alatt él. Esténként persze nagyon szereti a zöld takarót dagasztani, de mivel ebben a versenyben Julcsi nem játszik, ezért az nem ér.

Újabb projektek körvonalazódnak. Cikk és konferencia Isztambulba(n), One Ring tesztjáték, farsangra viktoriánus Cthulhu alkalom, Orient Expressz lezárása (tavaszra) és egy új kampány szervezése. Lerántottam a Batman: Arkham City-t, hogy legyen egy kis változatosság a noir hangulaton belül.

Reklámok

3 thoughts on “Napfény

 1. barnabalint szerint:

  Valamint Kard és Mágia!

 2. csatahajo szerint:

  Elég egyoldalas ez a PR, hékás! A dolog úgy hangzik valójában, hogy “Julcsi megint nálunk ebédelt, mert előtte megint két-három órát pakolta és költöztette a barátnőm cuccait, ja meg berakta a nagyszőnyeget a hálószobámba, emelgette az ágyamat, levitte néhány bútoromat a pincémbe, és ezért az elhanyagolható kis segítségért gondoltam, azé vetek neki egy kis bacon-t…” :DDD

  Örülök, hogy jobb a kedved. 🙂

 3. Idhren szerint:

  Játék… 😦 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: