Jön az év vége

Negatív hangokkal indul ez a poszt, mert már nagyon kívánom, hogy legyen vége ennek az évnek. Túl sok a keserűség, fájdalom és probléma körülöttem. Az emberekben, barátokban és ismerősökben, én meg a legtöbbször nem tudok segíteni. Lassan talán az évvel az ilyen irányú történések is múlnak, a nappalok is hosszabbodnak, szóval reménykedem.

A végére majd pár pozitív kép, meg egy gyors megemlékezés a Natural Born Killersről, amit a közeljövőben újranézek, hogy megmutassam Áginak. Valami rejtélyes oknál fogva kimaradt a fiatal korából, pedig nekem meghatározó elem volt gimisként. Hiába no, a médiaerőszak, a polgárpukkasztás és az alternatív kultúra.

Láttam tegnap filmet is, anyaságról, szocio/pszichopátiáról, iskolai mészárlás lehetséges hátteréről. Filmes szempontból nagyon jó, pszichológiai szempontból elég jó, a gondolatok-érzések megbirizgálása szempontjából szintúgy. A színésznő kiemelkedő, a zenék hibátlanok, a képek is kiválóak, szóval csak ajánlani tudom, különösen, aki az említett témák iránt érdeklődik. We need to talk about Kevin a címe.

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: