Hohó

Mivel ez egy eddig egészen érdekesen alakuló nap, ezért aztán gyorsan posztolok. Szóval volt ez az állásinterjúra, amire úgy mentem oda, hogy

  • a kreatív ügynökségeknél csak hipszterszemüveges, frusztrált, a valóságtól elszakadt pöcsfejek dolgoznak
  • akik baromira nem értenek sem a fogyasztóhoz, sem a kutatáshoz
  • ráadásul az esetek zömében nem is kreatívak
  • és különben is multicég, ami ugye szervezeti kultúra tekintetében a pokol hetedik bugyrának felel meg
  • ráadásul messze is van.
  • Tegyük hozzá, hogy a kontakt még azt is elmondta, hogy akihez interjúzni megyek, valószínűleg kevésbé ért a szakmához, mint én.

Erre a kontakt (leendő főnök / teamtag) egészen szimpatikus, a kicsit stresszes anyuka, aki próbál lépést tartani a egyre gyorsabban változó világgal – inkább kevesebb, mint több sikerrel. A meló nem atomfizika, de ha megadnák a pénzt, amit bemondtam nettó igénynek, akkor egészen meg tudnék barátkozni a távolsággal. Elvileg a multiság sem annyira jellemző, mert azért annyira sokan nincsenek, de a londoni/new yorki függés még egy kicsit szimpatikus is. A kreativitásban valószínűleg nem világelsők (ami mondjuk egy kreatív ügynökségnél azért ciki), meg a kollégákra nem láttam rá, szóval lehet, hogy tényleg a fentiek, de ennyi pénzért ez legyen a legnagyobb kihívás a mindennapokban. Bekerülne az önéletrajzomba, hogy ott is dolgoztam, szóval ez most egy ilyen bizakodó, akár jó is lehet bejegyzés így a végére.

Megbüntettek a metróból kifele jövet, csak kiderült, hogy nem érvényes a bérletem, ami szívás, hogy miként lesz eztán, azt nem tudom, de vettem már felnőtt bérletet, hogy jó kisfiú legyek. Aztán meg jelentkeztem péntekre homokzsákot pakolni, mert csak megfogott a propaganda, meg pont eleget sétálok a Duna-parton ahhoz, hogy megpróbáljam megtenni, ami tőlem telik. Elvileg két óra, azt írja a mail, hogy számítanak rám.

Egyébként ma már nincs dolgom csak egy szakdolgozat-bírálatot kell megírnom, hogy holnap reggel bevigyem az Egyetemre (hacsak el nem mossa az ár), aztán holnap Ringnél dolgozom. Elvileg három projekt fut, ami fontos: egyetemi phd fórumra az adatbázisból anyagot kell összerakni, aztán a b2b kutatás kérdőívének első változatát összerakni, illetve az EL kódnevű játékfejlesztő projekt kapcsán kellene agyviharzani.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: