Hello front

Mást nem tudok okolni a fejfájásért. Ugye tegnap háromnegyed tízkor úgy aludtunk el Ágival, mint akit agyonvertek, éjjel kétszer ébredtem, másodszor még a takarót is magunkra húztam a kellemesen hűs éjszaka okán, utána hét körül magamtól ébredtem (először), szóval nem értem, hogy miért vagyok álmos és miért fáj a fejem. Eddig úgy tudtam, hogy csak a melegfront visel meg, de biztos a korral jár. (Egyébként én üdvözlöm ezt a kellemes, valódi európai nyár jellegű időjárást, jöhet időnként a zuhé is.)

Húzós hét lesz, hat csoport mától három napon át, ráadásul szerda reggel 9-re kell menni Budaörsre. Hell. Közben online kutatás, cikkírás és most pörög a táborszervezés is.

Végetért a Hannibal első évad, eléggé semmilyen véggel. Az egy dolog, hogy nagyjából erre lehetett számítani a sorozat harmadik epizódjától kezdve, de hogy semmi izgalom így a lezáró részben… Pénteken láttuk a Man of Steelt is, 4Dx-ben. A film egy kalap túró, az első fele még csak-csak, ott a logikai hátraszaltók mellett legalább hangulatos a sztori és viszonylag normálisan viselkednek a szereplők, de aztán a második felének akcióorgiája, nem kis mértékben a 12-es korhatár-besorolás miatt valami annyira gáz lesz, nem beszélve a logikai akrobatika különdíj-esőjéről. A 4Dx jópofa, aki nem volt vidámparkban – mint én – annak akár még szórakoztató is lehet, legszívesebben a Black Hawk Down-t nézném meg így.

Megvan a kard, gyönyörű és igazából erős a kísértés, hogy legalább az alapokat magamra szedjem vele vívás terén. A Mice & Mystics pedig nagyon cuki, gyakorlatilag a szemed előtt pereg a fantasy rajzfilm, egérré változott trónörökössel, varázslóval és markos kovácsmesterrel, pedig még csak az első epizódot játszottuk le, rövid változatban.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: