Az ebédre várva

Állapotjelentés, míg megjön a pizza és az ismételten bevállalt sajttorta (nomnomnom). Tegnap prezentáltam Dreheréknek a kutatást nagy sikerrel, ismét megerősítve magamban a gondolatot, hogy érdemes volna megpróbálkozni a kreatív cégekkel (ha már a játékiparban is ez uralkodik). Ugye a fogyasztót némi kutatkodás és empátiás képességeimnek hála megértem, a pszichológus képzésnek hála belelátok a háttérbe is, kellőképpen kreatív vagyok, igényes és excentrikus, hogy kilássak a kategóriában uralkodó közhelyekből emelt falon túlra is. Az angolom rendben van, motivált is vagyok.

Node, álláskeresés helyett most koncentráljunk a pizzára a mindennapokra. A prezivel újabb adag pénz áll majd a házhoz, szerződés tisztázva, hogyha minden jól megy, még egy-két interjú is bejön a tábor előtti időszakra, vidéken. Nem mondom, ebben a dög melegben nem szívesen autózom, de mivel szivattyúkkal kapcsolatban készül az interjú, vélhetően nem fogja zavarni az alanyokat az átizzadt póló. Arra kell figyeljek, hogy a sérót, ami nem igazán ügyfél-kompatibilis, csak utána csináltassam meg.

A táborszervezés kellőképpen felpörgött, láthatólag a szervezőcsapat minden tagjának sikerült realizálni, hogy alig 20 nap múlva útra kelünk, 21 nap múlva meg jön még 70 ember, hogy jól érezze magát együtt. Nem mondom, hogy nincs meg azért a magánvéleményem egy-két jelentkezőről, illetve magát rutinos vén rókának érző szervezőről, de ezt majd utólag mondom el, ha kiderül, hogy igazam van. Ígérem, megemlékezem róluk az értékelés során akkor is, ha pozitív irányú csalódást okoznak majd.

Szomorú egyébként, hogy hiába akarom elkölteni jó kis geekségre a pénzem, már a második társasjátékról tudom meg – miután érdeklődöm utána – hogy sajnos már elfogyott, az egész világon nincs belőle, majd ha újranyomják. Shit. Se Merchants & Marauders, se MouseGuard RPG, se két kiegészítő a LotRLCG-hez.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: