Köhögés, szlovákok és új gép

Rohadtul gyűlölöm a köhögős betegséget. Ugye alszom rendesen, kiszakad a tüdőm a száraz köhögéstől vagy megfulladok a nyálkástól, de egyébként lázam nincs, az orromat nem fújom. Nem használ a Neocitrán, a Coldrex, de még a fájdalom- és lázcsillapító is csak a közérzetemet javítja, hogy nem fáj a köhögéstől szakadozó fejem. Elvileg az ACC200 az egyetlen, amit az OCT iparág ki bír köhögni magából (sic!) erre a tünetre. Anyám rámtukmált egy homeopátiás szirupot, amit csak azért iszom, mert olyan íze van, mint a gyerekkoromban ivott szirupnak és finom. (Van benne kb. alkohol, meg cukor, tudom, miért nem iszom inkább whiskeyt, de az után mégse vezethetek.)

A második rant a cseh és szlovák kollégáknak szól. Egészen elképesztően borzasztó, hogy milyen angolsággal lehet valaki Prágában senior business development manager, de tényleg. Nem arról van szó, hogy rosszul használ egy-egy kifejezést, konkrétan nincsen értelme annak, amit ír, szórend, egyeztetés sehol és akkor a tartalomról (rettentő felszínes) nem is beszélünk. Meg kell állapítsam, hogy rohadtul megérem a pénzemet a kedves megbízóimnak.

A harmadik pont az igazából nem rant, inkább örömködés. Ha minden jól megy, hétfőn érkezik az új masina, szerelés, windows telepítés és már megy is majd kedden-szerdán a tesztelés:

  • Asus H87M-PRO alaplap
  • Intel Core i5-4670 processzor
  • 2×4 GB DDR3 1600 MHz-es RAM
  • Gigabyte GTX 660 Ti 2GB DDR5 videókárta
  • Samsung 120 GB EVO SSD rendszervinyónak
  • Meg egy pofás ház táppal, hűtéssel

 

3 thoughts on “Köhögés, szlovákok és új gép

  1. csatahajo szerint:

    Ó, jobbulást!!! Nekem egyes-egyedül az használt, ha sós vizes inhaláltam (volt erre valami párologtatója Anyámnak), vagy azzal gargarizáltam. Gyógyszer semmi… esetleg próbáld meg.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: