Hobbit nap

Hát, ez a nap is eljött. Tegnap megcsináltuk Ádámmal a prezentációt, kimosdatva a cseheket, kérve nekik még csütörtökig határidőt. Az én feladatom lesz a kérdéseikre válaszolni, illetve a végén ellenőrizni az eredményt, kis extra pénzért. Ezzel majd csütörtökön lesz munkám, az most látszik, addig meg nyugiban itthon vagyok. Várom a biztosítótól a fickót, hogy az autó és lakásbiztosítást elintézzük, aztán délután átjön BigFoot dumálni, de egyébként semmi dolgom. A nagy kihívás az lesz, hogy holnap és holnap után nem lesz itthon áram, mert valami tűzvédelmi főkapcsolót szerelnek a házban, ezt kell még megoldjam valami elvándorlással. (Ugye ha nincs áram, akkor net sincs, max a tableten, amíg bírja az akkumulátor.)

Tegnap voltam doktornőnél, újnál, akiről sokat elmond, hogy amikor megtudta, hogy allergiás rohamom volt antibiotikumtól, meg összerakta a fejében, hogy a köhögés mellé nincs lázam, akkor végül antihisztamint írt fel. Esténként kell bevenni, egyrészt ha esetleg allergiás roham lenne a köhögés az ellen is jó, másrészt gátolja a vírusok szaporodását a sejtekben. Mellé reggel és délben szirup extra kombó gyógynövényekkel meg mindenfélével, ha péntekig nem javul, akkor kell visszamennem hozzá. \m/

Lassan ideje szembesíteni magam a PhD-val. Nem elég, hogy idén még kellene tartanom egy levelezős órát, de a jövő félévben már be kell iratkozzak költségtérítésesként és meg kell írjam a tézis-tervezetet, amihez olvasni kellene, méghozzá irtózatosan sokat. Nem lesz egyszerű, főként, hogy az elmúlt évben semmit sem olvastam és a fura az egészben, hogy a Lassi cikk írása valamelyest meghozta hozzá a kedvem.  Akár írhatnám is az ott felmerült témából, ha már.

No, de ma pihenünk. Kipróbálunk játékokat az új gépen, esetleg megnézzük a Hobbit bővített változatát, olvasunk és amolyan hobbit módra nem csinálunk semmit.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: