Szusszanás

Nu, elküldtem az egyik korábbi melóra rakódott ráadás feladatot is. Fura érzés a saját anyagodat angolra fordítani. Egyrészt így olvasod csak el elég alaposan a saját szövegedet ahhoz, hogy sok-sok ellenőrzés után is kibukkanjon néhány elgépelés. Másrészt rá kell döbbenjek, hogy rengeteget írok, és még így is sűrű volt az anyag, gyakorlatilag nulla rizsával.

A következő napok tennivalói:

  • felkészülni a Gamificion-ös kerekasztal-beszélgetésre (jövő csütörtök)
  • előkészíteni két kutatást, amit a 9-ei héten kell majd lenyomni (összesen hat csoportot moderálok, kettőn jegyzetelek)
  • utána megírom azt a két tanulmányt karácsony előtt-után
  • a karácsonyi szünetben pedig előkészítem a munkát a következő félévre a PhD tézishez (nincs mese, nem halasztgathatom tovább)

Megjött a Paizos csomag, amiben az volt a vicces, hogy egészen megfeledkeztem róla, hogy rendeltem. Két csomag mai készlet (egy kalózos felszerelési tárgyak és egy ellenség NPC-portrék), meg jópár, még a ’90-es évek elejéből való TSR-es AD&D 2nd Edition kártyák. Anno gyűjtögetős volt, de nekem csak pár volt, igazából érdekességképpen vettem. Mai fejjel igazi nosztalgia volt bontogatni a csomagokat: NPC-k Spelljammer, Ravenloft és Forgotten Realms világából, varázsholmi Dragonlance-hez, szörnyetegek Al-Quadimhez… az egészen jótól a nagyon gagyiig tartó rajzok és a klasszikus rendszerhez statisztikák a hátlapon. Jött is az oldschool hullám, mesélnék szívesen, ha lenne időm és lenne kinek. Remélem BigFootékkal összejön majd a játék.

Az AC IV-ről majd írok hosszabban, mert megérdemli. Szerintem minden idők legjobb AC és kalózos, tengeri csatás játéka.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: