Agyhalál

Mostanra az influeza okozta orrfújás-fejfájás, a kialvatlanságból és a kései nagy ebédből fakadó kóma igazán ütős kombóban vágja haza a délutánomat. Délelőtt legalább előszedtem és elkezdtem tisztába tenni, megírni a Kard és Mágia modult, ami egészen előrehaladott állapotban lapult egy goodle drive mappában. (Emlékeztek az egyik éves tervre, miszerint legyen egy modul, amit megírok úgy, hogy mások is használhassák?) Kedd Mikivel telt (azóta is megint bundás kenyeret akarok enni, illetve nagyobb odafigyeléssel követek bizonyos blogokat 😀 ), aztán este játszottunk Firefly társasjátékot, ami minden bicebócasága ellenére nagyon hangulatos és élvezetes játék lett. Tegnap “új” társaságnak mutattuk meg az Eldritch Horrort és nagy sikert aratott, ma meg vagy megint Firefly, vagy X-Wing, vagy persze bármi más, amihez kedvünk van. A lényeg, hogy három nap folyamatos játék esténként. Grúvi.

Gyakorlatilag kész a szerződés, a jövő héten ha minden jól megy, alá is írjuk, már csak fizetnem kell, meg egyéb ügyeket intézni. Ügyvezető igazgató leszek. 😀

Az új lehetőség, ami pár hete nyílt meg, még mindig nyitva van, ígéretesek a jelek, de még mindig nem mondunk róla semmit, hátha ez most segít.

Végül még egy kis apróság, nekikezdtem újra felfedezni a zenei gyűjteményemet, a terv az volt, hogy naponta egy betű, de egy hete kezdtem és még mindig nem végeztem a B-vel. Ebből legyen mára zene, igazi csajos súly és élő felvételen, csak mert csak:

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: