Melóhely

Nohát, az van, hogy az itthon töltött békés boldog órák mellett a cégnél töltött nyolc-tíz óra is egészen elképesztően jó. Másfél hónapja vagyok ott, de simán rámbízzák a dolgozó HR-el kapcsolatos elvárásainak feltárását, gyakorlatilag a jövő hétre ez a munkám. Igen, fizetnek azért, hogy a cégen belül beszélgetek emberekkel. Senki egy árva szót sem szól a szabadság miatt, sőt, a főnök folyamatosan emlékezteti magát rá (nem nekem kell ezt csinálni), az sem zavarja őket különösebben, hogy próbaidőn vagyok elvileg. Ma este egyébként filmklub volt, igazi közös vacsorával (kolbász, sonka, sajt, zsömle), remek arcokkal és Lénával (<3), kíváncsi vagyok a többiek meddig maradtak. Ja, persze a filmhez dukált egy kis gin tonic, ami nagyon kellemes nyári ital ám, erre emlékeztetnem kellett magam.

Más: írjatok témákat a gomuncsra! Hajrá, itt a lehetőség beszélgeti az MTT-ről emtétésekkel. Hogyha jó idő lesz, vállalom, hogy visszek fröccsnek valót, ha hidegebb, akkor valami lélekmelengetőt, de ehhez az kell, hogy közösen szedjük össze, miről is érdemes beszélgetni.

Reklámok

5 thoughts on “Melóhely

 1. Angwen szerint:

  Én ajánlanám a legutóbbi, általad reblogolt blogbejegyzésem témáját. Milyen modellek állíthatóak fel egy önkéntes munka-struktúrára? Mi jelenti a humánerőforrás ellenértékét, ha nem a pénz? Mitől fog ez jól működni és mitől nem?

  Más: már Hannának is felvetettem, de nem győzöm elégszer hangsúlyozni, hogy mindig kezdjétek a beszélgetést a főbb fogalmak és definíciójuk tisztázásával. Szerintem mindenképp érdemes rászánnotok a beszélgetés elején egy húsz percet, mert rengeteg egymás mellett elszónoklást lehet vele megelőzni. (Én úgy csinálnám, hogy a téma ismertetése után egy flipchart és toll segítségével brainstorming-sessiont tartanék az összes fogalomról, ami a jelenlévőknek ezzel kapcsolatban eszébe jut, aztán végigmennék rajtuk, és megállapodnék a résztvevőkkel, hogy mit értünk alatta.)

 2. Gandalf szerint:

  Igen, át kéne fogalmazni, hogy érthető legyen. Csak azért mondom, mert egy helyen gyűjtjük a témajavaslatokat, a fórumon.

  • Angwen szerint:

   Hm. Még gondolkozom, hogyan lehetne ezt egy “frappáns, tömör mondat” formájában közzétenni. Tartok tőle, hogy leginkább sehogy.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: