Utolsó nap a tábor előtt

Az irodában. Lezárom a magam részéről a nagy belső HR-es igényfelmérő kutatást, egészen büszke vagyok az eredményre és példás volt az együttműködés a három tanácsadó között (köztünk). Az eredmények alapján meg csak azt tudom mondani, hogy gyertek a Mito-ba dolgozni. (Persze nem ilyen egyszerű, mert a jó hangulat mellett azért kőkeményen ott vannak a szakmai elvárások, de ahogyan ezekről beszél az összes érintett, az valahogy az egészet másodlagossá teszi.)

Nagyrészt megvagyok a pakolással, össze van minden készítve, ami nincs még a táskában, az is. A nagy bőrönd és a kard megy este a raktárba, mindjárt csekkolom, hogy Daniéknak van-e motyója, ami szintúgy oda megy. A Lassikat is én viszem a raktárba és nagy a kísértés, hogy amikor elhozom Pók anyukájától, a saját példányomat lenyúljam, hogy este elolvassam.

Pörög az agyam a Lord of the Rings kártyajátékon és a One Ring szerepjátékon is, a Rivendell kiegészítő hozza a kiváló színvonalat, alig várom, hogy mi lesz a nagy kampányban. Hihetetlen amúgy, hogy mennyire kevésből mennyi matériát hoznak össze a szerzők: két könyv (The Heart of the Wild, mint háttérleírás és The Darkening of Mirkwood, mint kampány) hosszú hónapokra elegendő mesélni- és játszanivalót tartalmaz és most még két könyv révén ezt megduplázzák. Legyünk túl a táboron és simán nekiállok terjeszteni az igét. Le a kalappal egyébként, nagyon jól halad a fordítás projekt.

Reklámok

2 thoughts on “Utolsó nap a tábor előtt

  1. Kriszta/Nati szerint:

    Lenyúlhatod 😉

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: