Álmos péntek délután

Az van, hogy most nyugis a meló, nincs igazán mit csinálni. Az iroda is kiürült, egyetlen kolléganő dolgozgat itt mellettem, bár nem vagyok biztos benne, hogy nem csak úgy netezik és chatel. Volt már ebéd, uzsonna, kávé és még csak negyed három. Hogyha nem lennék ennyire álmos, most nekiállnék a fordításnak. (Na jó, titkon remélem, hogy mire befejezem ezt a bejegyzést, addigra felébredek.)

Úgy néz ki, hogy nekirugaszkodunk még egy One Ring partinak. Nagyon kíváncsi leszek, hogy Hannáék milyen karakterekkel játszanak majd és remélem, hogy két-három hetente, de legalább havonta összejön majd egy játék. Abban is reménykedem, hogy valaki szervez KÖMT-öt és akkor a szerepjáték / mesélői akadémia / One Ring és Tolkien tematikájú foglalkozás kísérleti részét meg tudom tartani. Egyszer talán lesz belőle tábori rend vagy egyéb rendszeres találkozó. Jöhetne ide egyébként a morgolódás, hogy mennyire nincs az MTT tág értelemben vett közösségében 8-12 olyan ember, aki érdeklődne a játék iránt és mesélne is, ezzel népszerűsítve a Prof munkásságát. A cél, hogy egy-két év múlva meglegyen ez a 8-12 ember. 🙂 Egyébként a fordítás projekt egészen jól áll, fel is töltöm ide a pdf-et, ami a karakterlapon (is) szereplő kifejezések fordítását, illetve magyarázatát tartalmazza. Kicsit hosszú és sűrű, de ez lesz amögött a doksi mögött, ami a példakaraktereket, illetve az egyéb részeket tartalmazza majd. Klikk: Szoszedet_HUN_20140814

Tegnap este egyébként még játszottam egy kicsit az AC Black Flaggel, miután megnéztem a Unity gameplay videóját. Jó kis játék az, most lehet, hogy üres óráimat kitöltöm vele. Amikor nincs agyam komolyabbhoz, akkor tökéletes ugrálni a háztetőkön, vívni, aztán vitorlázni nagyokat. Ma este is lesz rá időm, mivel Husi végül lemondta a kártyázást. Valószínűleg elpakolom a táborra összerakott pakkokat, aztán… hmmm, lehet, hogy inkább azt kéne játszani gépezés helyett?

Reklámok

3 thoughts on “Álmos péntek délután

  1. Angwen szerint:

    Amennyiben az a célod, hogy benne legyek abban a majdani 8-12 emberben, tökéletes taktikát választottál. 😀

  2. lairenda szerint:

    bwahh, komtot kene foszervezni. asszem, megkerdezem Efkut.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: