Hétvége

Ne csináljatok magatoknak programot és a legjobb programjaitok lesznek, ez nagyjából a hétvége tanulsága. Kezdjük a pénteknél, ami időben véget ért, otthon csak chilleztem, játszottam.

Szombaton rendet raktunk Ágival (bár egyes szelektívbe való dolgok nem kerültek ki a lakásból, mivel változott a szelektív gyűjtés rendje), három zsák ruhát vittünk el a máltaiaknak. Utána otthon ebédet rendeltünk és X-Wingeztünk egy nagyot (Ági szépen elvert, a 100-100 pontos seregek összecsapásában). A fennmaradó időkben egyébként néztünk Straint, ami nem rossz, az új WoD jut róla eszembe, ahol ugye bíztatják az embert, hogy kísérletezzen alternatív magyarázatokkal a szörnyekre. Na a filmben a vámpírok, mint élősködők, pont ilyen alternatívák, egészen jól kidolgozva, szépen felépítve, végiggondolva a lehetséges problémákat, konfliktusokat. Tetszik, hogy a meglévő kliséken csavarnak vagy csak jól adják elő, kezdve a zsidó túlélő vámpírvadász régiségkereskedővel, a vérgenya náci fővámpírral, alzcheimeres anyukával. Persze vannak gyengébb karakterek is – főleg a főszereplők – de ezzel együtt nézhető, ajánlom horror-rajongóknak, mondjuk 7.5/10 pont, de ezt csak négy-öt rész függvényében, fel és le egyaránt változhat. 

Vasárnap aztán Momóék, akiknek nagyon szép lett az otthonuk, jót beszélgettünk, tényleg volt minden téma a pletykától a politikáig, jó volt hármasban. A Végvári viadalt meg kell szerezzem, már csak társasjáték-történeti jelentősége miatt is, meg mert az alapmechanizmus kísértetiesen hasonlít a War of the Ringre. Szóval vasárnap utána átjöttek Husiék, kicsit megint X-Wingeztünk: megint egészen kiegyensúlyozottra sikeredett a 100 vs 100 pontos seregek összecsapása, még úgy is, hogy Husi irgalmatlan szarul dobott. 😀 Volt beszélgetés is, főleg dork dolgokról, nem mondom, hogy rossz volt, de a délutáni jobb volt. 😀 

Haladok az Understanding Video Games kurzussal, ma lesz időm foglalkozni a KÖMT-tel is. Ígéretes hétnek nézünk elébe. 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: