Dolgos szeptember

Sűrűre sikeredett a hétvége. Két társasjáték beszerzése, az Utóélet című film, olasz vacsora és aztán még vasárnapra könnyed, laza beszélgetés délután lángosozással és a fiúkkal. Még pénteken társasozás is volt, ki ne felejtsem. Onnan datálom a kialvatlanságot, amit jó lett volna nem összeszedni, de hát ez van. Majd alszunk a sírban.

Sűrűnek ígérkezik ez a szeptember, több a program, mint azt szeretném azzal, hogy a család két nőtagjának is lesz névnapja, Ági anyukájának nyugdíjba vonulása kapcsán is lesz ebéd – de ezt egyrészt gyorsan letudjuk, másrészt flottul lemegy azzal, hogy étterembe megyünk. Lesz gomuncs még, ehhez kapcsolódik még egy előzetes beszélgetés, aztán puff, itt is a táboros találkozó. Október elején gombászás, aztán megint másfél szabad hétvége és irány Zebegény. Durva.

Kurva hálás vagyok egyébként a munkahelyemért a sorsnak. Holnap megyek délelőtt prezentálni a Corvinusra, mármint órát tartok, de csak kettőt a félévben. Ma szó nélkül, simán tudtam tolni a felkészülést, közben alakul, hogy mit is fogok csinálni a következő hónapokban, ha valamelyik projektet megkapjuk, de addig is lazán, kényelmesen elvagyok.

Lassan jön az értékelés időszaka és azt hiszem, komolyan fogok beszélni a főnökömmel, hogy a stratégiai jellegű tanácsadásba bevonhatnak nyugodtan. Egyrészt korábban Ádám ültette el még a bogarat a fülemben, másrészt látom, amit itt a mostani strat igazgató csinál és ezt én is tudom, sőt. Gyakorlatilag én írtam át az anyagát, amit egy tenderanyagba szánt. Egy dolog, hogy szerintem az alapja sem jó, és bár lehet, hogy az enyémből hiányzott volna néhány kreatív szakmai kifejezés, de ezzel együtt is meggyőzőbb lett volna szerintem.

Várom az új gépet, kíváncsi leszek, milyen a Mac élmény. Praktikus lesz, hogy könnyebb és tudom majd hurcibálni rendesen. A mostani projektjeimre kicsit kevés a tablet, illetve kellene mellette gépelni is, jegyzetelni. (Dragon Age, One Ring fordítás és KÖMT, Armada szabály-gyártás.)

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: