Indulás előtt

Tomival megvacsoráztunk így indulás előtt. Kellemes kis délután ez, ahogy lemegyünk a boltba, parizeres zsemle, sajt, paprika, elfalatozgatunk a kávézó helységben, jönnek-mennek a kollégák, mindenkinek fülig vigyort okozunk. Pedig ma nem is cápázott le senki. 😀

Ma a Közgázos óra annyira nem sikerült jól, de már ahogy kezdődött, az is egy vicc volt. Ugye eleve a terem 20 fő befogadására képes, de 30-an vannak feliratkozva, ergo aki nem jön időben, az nem fér be. A nagy gépen a technikusnak nem sikerült megoldani, hogy legyen hang (pedig állítólag már egy hete is megpróbálta), a laptopomon viszont hiába csatlakoztunk a WiFihez, nem ment a hálózat. Mindehhez néma szemtanú volt a vödör, ami ott állt a terem egyik harmadában, hogy a beázás kapcsán néhány nappal ezelőtt valószínűleg ellássa nemes feladatát. Mindez az új épület hatodik emeletén.

Most irány gomuncs megbeszélésre, ami a sűrű hét végére teszi majd fel a pontot szombaton. (Az utána jövő második pontot pedig a vasárnapi névnapozós ebéd.) Egyébként még mindig álmosítóan nyomasztó az időjárás, nem tudom meddig tart még majd ez, de jó lenne, ha odébbállna a hidegfront vagy melegfront, vagy langyos front, ami itt van már lassan két hete… blöeh.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: