DnD, cyberpunk és munka

Beszippantott a DnD új kiadása, ott van már most a polcon a PHB, MM és a Hoards of the Dragon Queen kampánykötet, alig várom a DMG-t és a Rise of Tiamatot. Meg persze a további terveket, hogy merre viszi a Wizards a játékot. Igen, ez azt is jelenti, hogy játszani kellene, aminek szervezésére teszek is egy kísérletet, de persze a jelentkezők jó része valójában nem ér rá (én se), nincs az országban vagy csak nem is akar játszani.

Meghallgattam az első harmadát ennek a beszélgetésnek és kedvem támadt újra cyberpunkot olvasni, hallgatni, játszani. Aztán helyreraktam azzal, hogy a Neurománcot alig fél éve olvastam újra, szóval az újabb Gibson regényekkel kéne inkább felzárkózni, játszani meg inkább mást kellene. Hallgatni is pont elég jó, a Spotify két playlistje (Cyberpunk / Future és Android: Netrunner) épp elég órányi anyagot tartalmaz, hogy egy kicsit élvezzem azt a hangulatot.

Munka fronton beindultak a dolgok, legalább három projekt megy párhuzamosan, egyik másik flottul, de van ilyen nyugodalmas várakozós is, úgyhogy szépen be tudom osztani. MacBook még nem jött meg, remélem ma már tényleg, a hétvégén jó lenne megszokni legalább a legfontosabb funkciókat. (Amúgy jah, ilyen az én formám, reméljük valami alattomos hardveres hiba nem lesz benne, mint az eddig magamnak otthon összerakott öt gépből négyben.)

Hétvégére amúgy tervbe van véve most társasjátékozás, szombaton készülődés a keddi egyetemi előadásra, meg Ágival töltött órák, vasárnap meg kockulunk jól. Rohan az idő, de durván.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: