HotOE

Ma tényleg megjöttek a csomagok, tegnap nem ért ide a futár, mert esett az eső. Viszont nekem megjött az új Gibson könyv, szerintem a karácsonyi szünetben neki is fekszek, a metrón nem akarom cígölve olvasni, inkább most a Rise of Tiamat. Mindjárt indulunk ügyfélhez, kellene még kicsit dolgozni, de beütött a kajakóma. Megjöttek az első fotók, Amerikában a kiváltságos kickstarter backerek közül néhánynál már ott van a Horror on the Orient Express doboz. Két év, ennyi kellett, hogy megvalósuljon. Sok keserűség van bennem, remélem, hogy januárban, mire ideér, valamelyest kárpótol majd az izgatott bontogatás után a látvány. Várok amúgy két kisebb csomagot a Cryptocuriumtól is:

  • The Silver Key and Dream Parchment Fragment – Nyarlathotep’s Bazaar
  • Miskatonic University Archaeological Dig Kit – Nyarlathotep’s Bazaar

Jó lesz, a posta intézi a vámkezelést, 1500 forint / darabért. Ennyi pénzért mondjuk elvárnám, hogy a tegnap délelőtt átküldött papírok alapján mára itt legyen a csomag, dehát mégis, miért várom el?

Ami még ilyen zenegeek hír, hogy ma reggel (másodszorra) is felcseszte az agyam a spotify, ezért aztán pillanatok alatt átálltam rdio-ra. Gyűjtögetem be a zenéket, nem egyszerű kitalálni, hogy vajon a következő napokban a mobilon mit akarok majd hallgatni.

Tegnap egyébként elég jól sikerült a szerepjátékos megbeszélés, van egy nagyon lelkes, egy kicsit lelkes és egy kicsit elveszett kolléga, akikkel játszani fogunk. Jó volna még egy, de egyelőre nincs túljelentkezés.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: