Játékok

Kicsit szomorkás vagyok, mert senki nem jelentkezik a DnD Tyranny of Dragons kampányra, pedig DnD fórumon is, a Szerepjátékos körben is meghirdettem. Ilyenkor érzem igazán, hogy hiányzik az a régi-régi csapat, aki annak idején hetente, kéthetente rendszeresen összejárt és végigjátszották a los angelesi, majd chicagoi vámpír-krónikákat (két külön rendszerben). Család lett, meg eluralkodott a nihil, akik meg egyébként még ne családosak és lelkesednének valamennyire, azok meg rengeteg egyéb dolgot csinálnak, illetve egymással nem kompatibilisek. Pedig itt van ez a szép, epikus történet, szuper kikapcsolódást és szórakozást jelentene hónapokra (mondjuk két heti játékalkalmak mellett), akár péntek késő éjszakába nyúlóan, akár egy hétvégi nappal számolva. Így marad nekem is a Dragon Age a gépen, meg majd az Assassin’s Creed, jövő tavasztól a GTA, szóval nem kell azon aggódnom, hogy nincs mit játszanom, de mégis annyira más egy asztal körül kreatív szerepjátékot tolni, mint otthon ülni, kattingatni egyedül és végigélni egy scriptelt történetet.

Persze a fenti csak a ToD-ra vonatkozik, Papékkal egészen jól megy az Iron Kingdoms, meg aztán ott van a Masks of Nyarlathotep, ami szombaton felrázza majd kicsit a társaság tagjait, terveim szerint. Jön jövő év elején a HotOE, csak hát arra is csapatot kéne toborozni.

Ne tartsátok hát magatokban, ha valaki játszana klasszikus, hősies fantasyt epikus léptékekkel, van egy csapat és csak a mesélő hiányzik, szóljatok!

Reklámok

One thought on “Játékok

  1. kuatdriveyards szerint:

    Mr. Hammerman azóta is azt várja, mikor indul tovább a vonat Milánóból…. Szóval rajtam ne múljon.:)

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: