HO

Zsuzsi nyomán én is lelkendezem, ugyanis az irodai miliőre  hivatkozva kértem, hogy itthon dolgozhassak. Tanulmányt írok, amihez nem feltétlenül jó a szoba létszámából fakadó, a figyelmet rendszeresen elterelő sok-sok történés. Az már egy másik kérdés, hogy most realizáltam, hogy a meló nagyobbik részét már megcsináltam tegnap, szóval a délutánom jóformán szabad lesz. Nyilván találok tennivalót, illetve többet írok ebbe a tanulmányba, mint feladatom, de hátha meg tudom már fogalmazni UX témában amit Csabi is megfogalmazna. 😀 Szóval délután valószínűleg szakítok időt rá, hogy a hétvégi játékokra készüljek.

Mostanában a Doorkickersel játszom sokat, meg a hétvégén kipróbáltam a Guild Wars 2-t. Tényleg elég pöpec, szóval Dodi, játszunk majd együtt! Beszereztem továbbá a Nintendo DS XL-t, egyelőre egy kölcsönjátékkal. A játékban egyébként minden van, amit japán játékban elképzel az ember: dudás mangalányok, bugyuta párbeszédek és irgalmatlan vizuális káosz formájában harc. A sztori egyelőre inkább vicces. Az biztos, hogy nem ezeket a játékokat fogom szeretni a kütyün, de egy próbát megért. A Facebookon a DnD közösség meglepően aktív, jó látni, hogy ezek az emberek értékelik, hogy itt mindenki rajong ezért a játékért, értik egymást és konstruktívak.

Tegnap elmaradt a céges játék (a Dragon Age parti megbízhatatlanabb egyelőre, mint a DnD). Vicces módon bejött egy új kolléga a nap végén és kb. tíz percben megbeszéltük, hogy ki mit játszott és mit szeretne. Gyülekezünk, azt meg kell hagyni, csak az a baj, hogy egyrészt a népek későre járnak dolgozni, ezért aztán hat előtt nem tudunk elkezdeni játszani semmiképpen, másrészt a hétvégi játékok kizárva. Pedig jó az emberanyag…

Fentieknél magvasabb gondolatokra nem telik. 😀

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: