Brutálsűrű hétvége

Kemény volt a hétvége: szombaton Masks of Nyarlathotep lezárás, vasárnap DnD kampány nyitójelenet. Összesen szerintem 13-14 órát meséltem, vasárnap estére konkrétan elment a hangom. Ehhez persze az is kellett, hogy vasárnap a játék után elég hangosan vitáztunk jóról és gonoszról, koboldról és emberről (nem indulatosan, csak türelmetlenül). Ági a képzésén közben négy x-et kapott (ez a lehető legjobb minőség), amire tök büszke vagyok, bár a mostani hétkezdéssel nem tudom meddig bírja az ébrenlétet.

Vasárnap este még megnéztem az orosz Sztálingrád című filmet. Sommás vélemény: az amerikai patriotizmus szirupos megoldásain mindig mosolygunk, de ugyanezt orosz kiadásban nézve nem ennyire őszinte a mosolyom. Biztosan az amerikai katonák sem szentek, de az orosz felszabadító hadseregről a vasfüggönynek ezen az oldalán nehéz elhinni az idealizált változatot.

Végül még arról akartam írni, hogy egészen kellemes projektek futnak a héten az irodában, megkaptam az éves bónuszt, holnap este meg DnD parti! Fuckyeah!

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: