Beszámolók

Tegnap otthon voltam, eléggé rámjött a náthás-köhögős flu, pénteken szerinte megvolt a láz is, csak megelőztem egy Algopyrinnel. Sokminden történt mostanában, felsorolva:

 • Pénteken meséltem – félbetegen – Adventurers League kalandot, két új ember volt a csapatban és kettő a vasárnapi csapatból. A két új srác – mindketten mesélnek is – nagyon jól játszottak, de hogy valaki nagyságrendekkel többet beszéljen hozzám képest… 🙂 Szóval jó volt, inspiráló.
 • Szombaton Mogyiéknál volt egy kis Jankázás, de főleg Shadowrun karaktergenerálás. Hát az a rendszer nem lesz a kedvencem, az biztos, de a karakteremet szeretem. Simon ork nyomozó, három éhes száj apja, a kedves felesége pedig az ork közösség tanítónője a gettóban, Seattle-ben.
 • Vasárnap Tyranny of the Dragons, csak azért nem TPK, mert egy játékos nem jött el, így az ő karaktere Zöldréten maradt. Bátrabbak voltak és amikor kellett volna, akkor nem figyeltek oda az intő jelekre, előtte meg a nem annyira fontos résznél vitatkoztak sokat. Alapvetően jól érezték magukat, két karakter a szekta fogságába esett, kettő pedig meghalt. Talán a harmadik, negyedik karakterek, akiket megöltem mesélőként.
 • Ági elkezdett dolgozni az Erstében. Szegénykém fél kilencre jár és fél hatig dolgozik, ráadásul ki kell öltöznie az irodába. Ezek a legnagyobb drámái, utálja rendesen, és most realizálta, hogy az előző munkahelyén a tíz év munkaviszonnyal bizony szinte bármit megtehetett (tízre járt gyakran dolgozni, farmerben).
 • Lassan a végére érek az Assassin’s Creed: Unitynek, ami még most is beakad néha (gyanítom, hogy nem győzi betölteni a textúrákat egy-egy nagyobb ugrás után a térképen, vagy egyszerűen megtelik valami buffer), pedig a játék jó. A harc, az eszközök használata kifejezetten dinamikus, kreatív, izgalmas. Kell tervezni, gondolkodni is. A sztori elég sablonos, de nem vészes, a főhős a végére egész szimpatikus lett. A játék sajnos nem fut 1920p-n, csak 1280-on, de így is lenyűgöző néha a látvány, hát még úgy milyen volt néha.
 • Miriékkel lefoglaltuk a szállást, húsvét hetében lesz szerepjátékos négy nap (három éjszaka) Velencén.
 • Megy az ötletelés a következő Star Wars verseny modulja kapcsán, inspiráció gyanánt elkezdtem nézni a Rebelst. Két rész után azt kell mondjam: zseniális!
 • Hogyha minden igaz, ma megjön a DnD pakk Londonból (varázslat-kártyák, mesélői paravánok), illetve hazafelé átveszem az Assassin’s Creed: Rogue-ot. Utóbbit nagyon várom, remélhetőleg rendesen optimlizálták (mint a Black Flaget), így aztán lehet menni hajózni, ezúttal a sarkvidéket is bejárva egy templomos oldalán. Olvastam valahol, hogy ennek a játéknak a főhőse egészen eredetire sikeredett. (Jól jön majd a két nap szabadság a hétvégéhez.)

Reklámok

One thought on “Beszámolók

 1. ring/évi szerint:

  szegény Ági, gondolok rá, kitartást neki!!

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: