Hoppá

Megjött a CIB-től a pénz. Kb. egyhavi fizetésem, amit az elszámolás után visszaküldtek. Nektek hogy indul a hét?

Volt amúgy születésnap, amin jó sokan voltunk és nagyon jó volt látni benneteket így együtt. Azt hiszem azért szeretem, ha itt vagytok, mert látom, ahogy beszélgettek, együtt vagytok és jól érzitek magatokat. Persze én is tudok veletek beszélgetni, de nem mindenkivel, amit aztán előtte-utána pótolunk. Jó alkalom ez a születésnap. 🙂

Anyámék is felköszöntöttek tegnap, így aztán most több száz oldalra rúg az olvasnivaló oldalak száma. A mostani kötlesség az új AL modul D&D-hez, párhuzamosan vele pedig az egyik Ravenloft modul, amit kaptam. Eszembe is jutott, hogy fogok majd Ravenloftot mesélni, mert én azt nagyon szeretem a köddel, rémségekkel és romantikával.

A játékok mennek mondhatni zökkenőmentesen. A céges Dragon Age a legnyögvenyelősebb, a munka mindig közbeszól. Jövő hétvégén nem lesz Ági, szombaton az AL-en mesélek, vasárnap meg játszom, ha minden jól megy. Spelljammer! Ami egyébként egyelőre FR lesz, majd magasabb szinten jutunk ki a csillagok közé. Kíváncsi leszek, hogy mesél Harlequin.

Róla eszembe jut, hogy az emberek és nünükéik az új arcok kapcsán egészen érdekesek. A srác, aki inkább ötször próbál telefonon elérni, mint hogy e-mailt írjon és ott írja meg, hogy milyen karaktert akar játszani. A nagy elánnal AL-t szervező, aki amellett, hogy néha rettenetes sületlenségeket mond, egész szimpatikus lett, csak kellett beszéltetni egy kicsit a játékairól, meséléséről. Aztán ott van a németes srác, aki ilyen bugyinedvesítő lehet: szellemes, pörgős, okos, rengeteget szerepjátékozik, kreatív, hozzá pedig egyetemista, szóval még rá is ér. Kettejük hatására aztán elköltöttem megint egy valag pénzt: Legends of Drizzt és Star Wars Beginner Box.

Megcsinálták a gépemet, még egy kicsit recseg, de legalább nem ragadnak be a billentyűk. Hála az égnek, funkcionálisan úgy tűnik, hogy működik minden. Ne öntsetek almafröccsöt MacBook Airbe.

Ja, és múlt pénteken Brec, a fővezér direktben nekem írt levelet, egy kutatási ajánlatot kell összepattintsak egy lehetséges ügyfelünknek. Menőség.

Már csak a fogyókúrával kéne valamit kezdeni, ha már Ági ilyen szép példát mutat.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: