Pusztulat

Alig bírom nyitvatartani a szemem, de van rá magyarázatom: tegnap játék után beültünk egy sörre (meg előtte egy gyros dürümre), minek hála éjfél előtt értem haza valamivel. A sör tönkrevágta a gyomrom rendesen, Ág még utánam jött haza, szóval egy lett, mire ágyba kerültem. Ma meg persze kellett kelni, mert jött a takarítónő.

Fentiekből következik, hogy nagyon várom, hogy hazamenjek. A fejem is fáj kicsit, de igazából egész jó napom van, így aztán nem vagyok nyűgös. Összepakoltam egy kiváló kutatási ajánlatot, mintegy nyolc miska értékben – tegyük hozzá, ez kb. két és fél hónapnyi melót jelentene. Beesett egy másik kutatási projekt, minek hála azt hiszem, hogy tudom hol veszek tavaszi cipőt.

Nagy a dilemma, hogy hazavigyem Mina második adag kajáját is (utálja, light) vagy hazafelé inkább vegyek vacsorának valót. Meg hogy otthon mit olvassak majd a sok jóságból?

Holnap nyugisan indul a nap, az irodában villanyt szerelnek, így aztán délelőtt home office-olunk. Hogyha este nem mennék vacsorázni Ildiékkel, tuti otthon maradnék délután is.

Reklámok

One thought on “Pusztulat

  1. napraforgoo szerint:

    Most kicsit sajnállak hogy vacsorázni kell mennünk… 😛

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: