A halálbüntetésről

Elképesztően felbasz ez a téma. Nem azért, mert határozott véleményem van a kérdésben és az nem egyezik bármelyik politikusunkéval. Nem azért, mert ne foglalkoztatna a bűnmegelőzés, a kriminalisztika.

Sokkal inkább azért, mert a faszért kell ezzel foglalkozni, amikor azok a toportyán sunyi álszent faszkalapok ezekben az órákban is talicskával hordják el a pénzt, amiből ezt a kurva országot működtetni kéne. Abból a pénzből veszik a luxusautójukat, abból taníttatják Svájcban a gyereküket, abból épül az unoka vadászháza a szőlőbirtok mögött az erdőben, amiből befektetni kéne. Az országba, hogy az emberek tanuljanak, legyen szellemi tőke. Meg működjenek a hivatalok, ne legyen kátyús az a kurva út, az orvos ne a hálapénzből, a nővér meg a szép szavakból éljen. Erről kellene beszélni, erről kellene írni, addig, amíg ez a helyzet meg nem változik. Korrupció volt, van és mindig lesz is, hacsak mindet fel nem akasztjuk egytől egyig és nem magunk kezdjük ezt a szerencsétlen sorsú országot irányítani. Mivel lőni nyilván nem akarunk, ezért marad az, hogy írunk és beszélünk róla, amíg legalább a legmocskosabbját nem állítják parkolópályára, ahelyett, hogy miniszterségig nyalják fel. Mikor lesz az, hogy abban a kurva parlamentben nem alkoholista, ötvenes faszkalapok fognak vörös fejjel hízó módjára röfögve röhögni a nőkön, a gyerekeken, az országhatáron kívüli világon, a náluk okosabbakon? Mikor lesz az, amikor úgy lesz valakiből politikus, hogy előtte dolgozott valahol? Termelt, irányított, szervezett, alkotott valamit heti 40 órában úgy, hogy a teljesítményétől függött a kurva fizetése?

Helyette a menekült gumicsontot lecseréltük halálbüntetés gumicsontra, Orbán meg otthon elégedetten vigyorog a nap végén, mert megint azzal foglalkoznak a népek, amivel ő akarja. Nyilván letagadja majd, két hét múlva senki sem emlékszik majd rá, de neki megint volt 14 napja, hogy további milliárdoknak találjon bankszámlákat, földeket és részvényeket.

Na tessék, írtam.

Reklámok

One thought on “A halálbüntetésről

  1. ring/évi szerint:

    ugyanaezen gondolkodtam ma en is, hogy mindig van valami napi tema, amit benyognek, hogy legyen mire elterelni az energiakat. es kozben olyan dolgokkal b*****nak, hogy a klikbol negy-otszor kuldenek vissza valamit, mert a no keptelen egyszerre elolvasni egy szoveget, es mert unintelligensen nem birja vegiggondolni, hogy par oraval azelott mit diktalt le sajat maga. legszivesebben az osszes nem szavazot ma elkuldtem volna a klikbe ugyet intezni. es ez van, ezt mi termeltuk ki ezt az intezmenyt. egy felesleges, atlathatatlan kalap szar az egesz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: