BLEH

Az van, hogy ebéd utántól idetűz a tetőnkre a nap, a légkondi még nem megy, szóval irgalmatlan meleg van az irodában. Ezt csak akkor lehetne nehezebb elviselni, ha mondjuk keményen kéne dolgoznom, de most már lassan egy hete nincs mit csinálni. Persze találok apróságokat, most például a HR-es lánnyal dolgoztunk egy kis projekten, de ezek azért nem töltenek ki hosszabb időt. Azt hiszem, a tervezett öt órás hazaindulásból fél öt lesz. Elvégre hazafelé összeszedem a Witcher 3-at.

Viszem haza a webkamerát (logitech, 720p, kis apróság), szombaton pedig online szabálymagyarázás- és karaktergenerálás az LFX csoportban. Kíváncsi vagyok, ismeretlen arcok, egy lánnyal, három fiúval, persze ha nem változik a létszám addig. Csinálunk hozzá világot is, pontosabban először egy kis settinget. Nem túl eredeti, de a klasszikusra van igény, így inkább csak a lehetőségek limitálása történt, semmint új vagy eredeti hangulat megteremtése.

Vasárnap (három napos hétvége!!!) meg Eldritch Horror. Viccesek a cápa haverok, akik rögtön lecsapnak a lehetőségre és már jönnek is játszani. Mondjuk amelyik azon nyíg, hogy miért nem Merchants & Marauders, azt pofánverem majd péklapáttal.

Reklámok

One thought on “BLEH

  1. lairenda szerint:

    nálunk meg 15 fok van mindig, egyedül a főnök irodájában van normális hőmérséklet, mert ott arányában több a radiátor…

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: