Homofóbia

Van ugye ez a botrány már megint szeretett Viktorunk okán. Azt most hagyjuk, hogy az a válasz milyen volt, egy egészen más dologra szeretnék kilukadni. Ugye a melegek ellen kikelő tömegek egyik fő érve, hogy ő márpedig arra nem kíváncsi, hogy két férfi mit csinál egymással. Namost nem tudom, hogy láttatok-e már pornót. Ha nem, nézzetek, de legalább a tumblerre menjetek fel, ott öt perc alatt látni gifben minden fontosat. A pornónak van egy olyan jellegzetessége, hogy bizony az csak egy kis részben szól a nőről és annak testéről. Legalább ekkora részben szerepel benne a főhős (vagy főhősök) farka. Méteres, eres pénisze, rendszerint premier plánban, olykor kilassítva, a főhősnő különböző testnyílásai előtt, után, közben. Aztán ugye ott van a csúcspont, az ejakulálás, ami szintúgy premier plánban zajlik, függetlenül, hogy hol is ér véget az aktus. (És legritkább esetben a testen belül, ha mégis, akkor is látni kell az ondót, ez a pornó egyik szabálya a sok közül.) Olvassatok Király Jenőt, vagy menjetek el a kurzusára az ELTÉ-n, ha még él és tartja, mert rettentő érdekes kérdéseket vet fel. Namost ugye ennek a filmműfajnak a célközönsége az a férfi, aki buzizik a kommentekben, és kikéri magának. Otthon meg ráránt egy filmre, amiben az övénél valószínűleg kétszer nagyobb félisteni fasz dolgozik hosszú-hosszú ideig és hát nehéz nem látni azt a fajta bálványimádást, ami legalább olyan mértékben szól a fasznak, mint a szilikonmellű, a legtöbb esetben legfeljebb átlagos megjelenésű műlovarnőnek. Dülledt szemmel, vörös fejjel sóhajtozik együtt a képernyőn dolgozóval. Olyan finomságokba már bele se menjünk, mint a kettő-egy felállás (két fasz egy luk), ahol aztán van ám simulás, meg egymásnak feszülés, de ettől még a moskos buzik! (És direkt nem a leszbikus pornót, mint műfajt hozom fel, amit szintén zömében férfiak csinálnak férfiaknak!) Kibaszott kettős mérce, fóbia és korlátolt primitívség. Komolyan mondom, aki hőbörög, majd fut a torrentoldalra letölteni a legújabb filmet, azt egyszer elvinném egy forgatásra és tunkolnám bele az orrát a csaj seggén szétkent ejakulátumba, aztán megkérdezném tőle, hogy most neked tényleg azzal van bajod, hogy két férfi megfogja egymás kezét, megcsókolja egymást az utcán vagy otthon élvezik egymás társaságát?

Reklámok

7 thoughts on “Homofóbia

 1. csatahajo szerint:

  Tökre igazad van, jó kis írás. De azért FUJJ BMEG 😀

 2. insanekismano szerint:

  Nem vicces, egyáltalán nem az, de megkönnyeztem a röhögéstől 😀

 3. insanekismano szerint:

  “… a melegek ellen kikelő tömegek egyik fő érve, hogy ő márpedig arra nem kíváncsi, hogy két férfi mit csinál egymással.”
  Erről eszembe jut egy 4 évvel ezelőtti Clint Eastwood interjú, amiben az öreg egészen jól összeszedte, amit erről szerintem mondani érdemes. Pedig ő akkoriban még egy megrögzött republikánus konzervatív volt, de a folyamatos csalódások miatt manapság inkább libertariánusként definiálja magát.
  Szóval, az idézet:
  “These people who are making a big deal out of gay marriage? I don’t give a fuck about who wants to get married to anybody else! Why not!? We’re making a big deal out of things we shouldn’t be making a deal out of. They go on and on with all this bullshit about ‘sanctity’ — don’t give me that sanctity crap! Just give everybody the chance to have the life they want.”
  Emellett (lehet, hogy nem ugyanabban az interjúban) elég harcosan kikelt a média és a popularista politika ellen is – kb. azért verte az asztalt, hogy neki, mint heteroszexuális konzervatívnak mi a bánatos pöcsért kell egyáltalán foglalkoznia azzal, hogy ki-kivel bújik ágyba? Miért muszáj állást foglalnia és véleményt alkotnia? Egyszerűen nem érdekli, nem az ő világa és ennél millió meg egy fontosabb dolog van az életben, nagyobb probléma a Földön. És minél többször tolták az arcába ezt az egészet, annál jobban gyűlölte – nem a melegeket vagy bármilyen más nem-szabvány-heteroszexuálisokat, hanem – azokat, akik az életébe erőszakosan betolják ezt a kérdést. Mert itt már nem arról van szó, hogy a homokba akarná dugni a fejét, hanem bármilyen rossz vagy jószándéktól mentesen egyszerűen tökéletesen hidegen hagyja, hogy ki milyen szexuális felálásban próbálja meg boldogan élni az életét. És az ő érzései szerint a konzervativizmus olyan értékekről szól, amiket az ember a saját életében fontosnak tart, nem arról, hogy belepofázzon mások (főleg totál ismeretlenek) életébe.
  Én meg hajlamos vagyok egyetérteni vele.

 4. Angwen szerint:

  Értelmes hozzászólásom a témához: “Semmi bajom a feketékkel, amíg négy fal között csinálják.” Fogalmam sincs, kitől idéztem. (Talán Petőfi Sándor…?)

 5. Idhren szerint:

  Jó megfogalmazás. És én is röhögtem 😀

 6. Menő Manó szerint:

  Pornó közben én nem a pöcsökre szoktam figyelni, biztos velem van a baj…

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: