Szabadság

Újra az irodában. Amolyan napló-jelleggel íme a hosszú szabadság és annak történései:

  • Péntek-szombat-vasárnap, Piliscsaba, Bandiék otthona. Fullos ellátás, finomabbnál finomabb kaják, hűvös ház, Pé DnD5e-re hangszerelt meséje (Gallery of Horrors). Összességében az egész szabadság legjobb élménye volt, még azzal is, hogy rengeteg koffein mellett nem aludtam jól és napközben néha mindenféle fizikai szenvedés lett úrrá a csapaton (kajakóma, alváskóma). A kaland hangulatos, fordulatos, és pörgős volt, Pé kifejezetten jót mesélt, egy-két dolgot el is csennék tőle (elsősorban a rugalmasságát és a dinamikus történet-kezelést). A csapat jó volt, sikerült összedolgozni és megoldani a rejtélyes festmények ügyét. Értékelés: 5/5.
  • Otthon hétfőkön és múlt kedden. Dr. House-t néztem, a második évad vége felé járok, illetve kedden voltunk vásárolni, irgalmatlan társasjáték-tömeg gyűlt megint össze. Age of Sails, Regatta (Misiéknek!), Lords of Waterdeep nálam, Forbidden Stars Pappnak. Tegnap még az Avengers 3-at is megnéztem, mert Ági későn jött haza és valami egyszerű vizuális rágógumira vágytam. Annak jó volt. Azokra az időkre emlékeztetett ez a pár nap, amikor szabadúszóként otthon dolgoztam. Jó volt, újra hozzá is tudnék szokni, kár, hogy fizetést nem adnak érte. Értékelés: 4/5.
  • Szerda-vasárnap, Szentendre, airbnb-s ház. Fullos ház, sok szoba, fürdőszoba, normális nappali nagy asztallal és konyha teljesen felszerelve. Ha még az időjárás is jó lett volna, hogy a teraszon játszunk, akkor lett volna a csúcs. Voltak vicces kalandok (riasztó éjjel fél egykor, miután lecsapott egy biztosítékot egy lekapcsoláskor kiégett körte; a mosogatógép rejtélye; a leopárdmintás fecske), meg összességében egészen sok játék. Részleteiben: Armagán és a Ragyogás szigete (by Marvin), Howls in the Dark (by me), egy Dead of Winter és két Eldritch Horror (Yog-Shottoth!) parti, kibickedés pedig egy Magic: the Gathering játéknál. Összességében a játékok jók voltak, de valahogy a játékok közti idő nem annyira. Nem tett jót, hogy változott a csapat, legközelebb a szűkebb, de állandó csapat felé kell szervezni, ez a tanulság. Illetve sajnálom kicsit, hogy végül nem mentünk le Szentendrére sétálni egyet, akár ott éttermezni, fagyizni. Értékelés: 4/5.
Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: