Gesztenyés

A napjaim nagyjából úgy telnek, hogy mindig a következő órára, dolgozatra készülök. Most éppen a szerda esti online mesélt HotOE mesére, utána a péntek este mesélt LFX-es D&D mesére, aztán a hétvégi HotOE-ra. Konkrétan azt láttam a most jövő hétvégéimet elnézve, hogy egyszerűen muszáj a hétköznap estéket szabadon tartanom és akkor pihennem, illetve készülnöm a hétvégékre, annyi a játék. Nagyon jó játékok, szóval ez most nem panasz, inkább csak amolyan büszkélkedés és helyzetjelentés.

A hétvége egyébként jó volt, szombaton kint voltunk húgomnál, elvittük Misit egy zsúrra, Petivel meg elmentünk cukrászdába és a Duna-partra kavicsokat dumálni dobálni. Valami elképesztő, hogy mennyire megváltozik, amikor nincs ott a bátyja és nem kell “versengeni” a figyelemért, hanem automatikusan jár neki. Durva dolog ez a testvéri viszony, hogy mennyire befolyásolja a srácokat, ráadásul tovább bonyolódik a helyzet, mert úton van a harmadik is. 🙂

Pénteken volt céges csapatépítő, ahol nagyon jót társasoztam a datás csapattal, miközben kis tanácsadó társaim olyan vacsorát rittyentettek, hogy még (rablóhús volt, én csirkéset és szűzpecsenyéset ettem, nomnomnom). Egész jót aludtam, bár azért a szombat esti ágybazuhanás megvolt.

Játszom a Pilars of Eternityt, bár a Mad Maxből már csak egy küldetés van, amivel a sztorit le fogom zárni. Jó játék, bár a rengeteg side quest igazi filler, nem igazán ad sokat a játékhoz. A historikus relikviákat valószínűleg még összegyűjtöm majd autókázva fel-le a sivatagban, de egyébként a sztori után félreteszem majd a játékot. Megjelenésre várva: Witcher Heart of Stone DLC, Life is Strange, AC: Syndicate, hogy csak a legfontosabbakat említsem. Mindezt úgy, hogy játszani fogalmam sincs, mikor lesz időm egy lopott óránál többet.

A D&D találkozó jó lesz, most úgy néz ki, hogy 20-an leszünk Kismaroson. Pont ideális létszám, elég nagy ahhoz, hogy ne érezze magát senki egyedül, ugyanakkor nem annyi, hogy ne tudnál mindenkivel dumálgatni kicsit. Igazi házibuli-közeg lesz. 🙂

Reklámok

One thought on “Gesztenyés

  1. lairenda szerint:

    Kavicsokat nem dobálni szoktak? : D Ágybazuhanás helyett meg ágybahugyozást sikerült olvasnom, gratula, Pillangó.
    Ez a tesó-dolog amúgy hihetetlen, mennyi faktorból áll, de kezdem azt érezni, hogy nem számít annyira a korkülönbség, mint eddig gondoltam, sokkal inkább a gyerekek személyisége és a szülők hozzáállása. Nagyon nehéz helyzet ez, sok benne a randomfaktor.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: