Nyűglődöm

Az van, hogy kialvatlanság és a kávé kettősétől kialakult megint a koncentrálásra való képtelenség legalattomosabb formája. Nem tesz jót az sem, hogy míg a múlt hét közepéig volt egy fontos, izgalmas és jól sikeredett prezentáció és annak előkészítése, most eléggé ilyen nyúlós-semmis a tennivaló lista. Mármint a munkahelyi, nyilván a privát a különféle játékokkal és tennivalókkal hosszú. Munka is volna, de nincs igazán körvonalazva, többen is dolgozunk rajta, mint amennyien kellene, de eleve még semmit sem tudunk a tenderről, amin majd agyalnunk kell. Minden más projekt on hold vagy már be is halt.

Írni kellene egyébként, folytatni a szerepjáték Lovecraft világában cikk-sorozatot, készülni a Hősök Hajnalára vagy csak valamelyik kampányra (csak kettő fut!). Esetleg a társasjátékot fejlesztgetni, amit itt az irodában csinálunk. Vagy készíteni anyagokat, hogy majd flottul lehessen játszani egyszer az új Star Wars szerepjátékot. Megannyi lehetőség, én meg itt ülök, próbálok ébren maradni és kattingatok jobbra-balra az intervebzen, de óránként egy cikket bírok végigolvasni. Meh.

Ja igen, az internet. A tágan értelmezett ismerősi körömet már nagyon megszűrtem, de persze a vadabb vidéken, mint bármilyen index/444 cikk-fórum vagy akár a tumblr, nem tudom ugyanezt megcsinálni. Kb. öt perc elég ahhoz, hogy valami elmebetegbe fuss bele. Ilyenkor sosem tudom, hogy az a jobb, ha troll és egy kisebbségi komplexusoktól gyötört balfasz, vagy tényleg gyakorló elmebeteg és elhiszi, amit leír. Mindenütt ott vannak, gyűlölnek és gyűlölködnek, konspirációs teóriákban hisznek és olyan mértékben agresszívak, hogy az bántó, akármennyire távol tartom tőle magam érzelmileg. Ahogy mondani szokás, tényleg nem értem, mi a fasz van az emberiséggel manapság és bizony tényleg nem akarok ezen a bolygón élni.

Közben egyébként láttam megint a Star Wars: The Force Awakens-t, nem rossz a szinkron, bár itt-ott furák benne a csöndek és nem mindig van szervesen benne az akcióban. Az IMAX sem volt különösen nagy élmény, szóval a többit is inkább eredeti nyelven, 2D-ben, ha majd eljön az ideje. Megvolt a Hyena Road is, ajánlom jószívvel azoknak, akiket érdekel a téma (tálibok, háború), ezúttal egy érdekesebb, kanadai szemszögből az egész, azaz a szirupos hazaszeretet nélkül.

Witcher 3 megy minden szabadidőben, egyszerűen zseniális a játék. Mostanra jutottam el az újrajátszásban (200 óránál járok az előzővel együtt) a DLC-ig, ami az első három küldetés kapcsán is legalább annyira jó, mint az alapjáték. A világ, a párbeszédek-karakterek, a harcrendszer (nehéz fokozaton), a látvány… hibátlan.

Vívódom, hogy belevágjak-e a Division-be. Amennyire tetszik és élményteli volt a béta, na pont annyi fenntartásom van a játékkal kapcsolatban. Persze tudom, hogy belefogok, csak a keretet kell rá biztosítani.

Ja, használom az YNAB-ot és nagyon jó, ha pénzügyi tervező és követő szolgáltatást keresel, akkor hajrá, egyszerű, webes-mobilos felületen éred el a felhőben tárolt infókat, az első hónap után érdemes megtervezni a következőt és már mehet is.

Hát így…

Reklámok

7 thoughts on “Nyűglődöm

 1. Angwen szerint:

  Nemtom mi van ma de ma mindenki nyüglődik. A munkahelyen, meg mindenhol máshol is. Egyetlen vigaszom, hogy mindjárt vége a napnak.

 2. rabyn szerint:

  Hogy egy kozos baratunkat idezzem:”az emberek hulyek”

  En mar igyekszem nem meglatni ha irnak. Pont eleg gyulolkodessel talalkozom a valo eletben, nem kell meg a virtualis is.

 3. ring/évi szerint:

  lehet h kiprobalom ezt, a koin nem annyira jott be. 😛

 4. Kriszta/Nati szerint:

  Koncentrálási probléma itt is volt, plusz elaludtam e-mailírás és újságolvasás közben, kávétól, zöldteától, egészen kialudt állapottól függetlenül 😀 szerintem a hülye nyomi szürke idő a hibás 😦

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: