OHD

Az van, hogy masszív munkám van, de mivel szombaton rendbehozzuk az irodát és a kedves szobatársaim nyakig ülnek ebben a projektben, ezért egyrészt IKEA raktár a szobánk, másrészt folyamatosan van itt valaki és megbeszélnek. Persze lehetne home office-ozni, de mivel ma interjúzni fogok, talán holnap is, ez most nem annyira játszik.

A masszív melóka, hogy a négy napos után megyek Montenegróba prezentálni. Szerda reggel megyünk, csütörtök délután jövünk, remélhetőleg nyugis lesz, csak ugye össze kéne rá rakni az anyagot.

Amúgy a fentieken túl is nehezen megy a koncentrálás. Nem tudom miért: nem alszom rosszul, keveset sem alszom, a négynapos szabi-hétvége alatt minden fontosabb privát dolgot elintéztem, szóval most már abból sem jön stressz. Sötét lenne az iroda?

Várom a Divisiont egyébként, jó lesz, ez egyre biztosabb. Igazi immerzív, poszt-apokaliptikus, de mégis egyedi sztori és világ, pont annyira shooter, amennyire szeretem és végre működik normálisan majd a coop játékmód (pve és pvp módban egyaránt).

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: