Politika

Ami engem igazán elszomorít:

  • Egy politikai párt hatalomszerzési szándékkal elkölt közel 20 milliárd forintot kommunikációs kampányra és senki sem kéri számon, nem lehet elszámoltatni, a folyamatban sehol, senki sem tudta, akarta behúzni a kéziféket.
  • Egy politikai párt hatalomszerzési szándékkal a demokrácia eszközét, a népszavazást használja, de a média uralása, a hazug és értelmezhetetlen kérdéssel, a fent említett összeg révén minden érdemi vitát, beszélgetést lehetetlenné tesz, hazugságokkal kampányol és senki sem kéri számon, nem lehet számonkérni, a folyamatban sehol, senki sem tudta, akarta behúzni a kéziféket.
  • Egy politikai párt hatalomszerzési szándékkal tovább játsza az oszd meg és uralkodj politikáját, a legalantasabb gyűlöletet szítja, nyilvánvaló hazugságokkal és mindenféle értéktől mentesen teszi, amit tesz, keresztény, európai, nemzeti értékekre apellál, ezzel a mocskos, üres szennybe taszítva ezeket, és senki sem kéri számon, nem lehet elszámoltatni, a folyamatban sehol, senki sem tudta, akarta behúzni a kéziféket. 

Nem csodálkozom rajta, hogy győztek a nemek, nem gondolom, hogy megmenekült az ország az érvénytelenséggel, nem érzem, hogy egy kicsit is jobb világ lett azzal, hogy túlvagyunk a szavazáson, sőt. A fenti gondolatokkal nézem, olvasom, ahogyan mindenki örül, ki-ki a maga igazának, nem törődve a tényekkel. Hazug kérdésre hazug válaszokat adni, miközben az uralkodó politikai párt szemrebbenés nélkül hazudja tele a médiát és csinálnak továbbra is bármit, hiszen senki sem kéri számon, nem lehet számonkérni, a folyamatban sehol, senki sem tudta, akarta behúzni a kéziféket. Nem vígasztal, hogy én megtettem, amit egy szem szavazó állampolgárként lehetőségem volt. Nem vígasztal, hogy egy viccpárt az egyetlen értelmesnek tűnő alternatíva, nem vígasztal, hogy a barátaim valószínűleg hozzám hasonlóan szavaztak. Ló legeljen a sírodon, miniszterelnök úr.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: